Meteen naar de content

Achteraf betalen met Klarna

Klarna

  Terugbetalingsbeleid

  Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. Toch kan er iets fout gaan. 

  Als je niet tevreden bent over het product kun je sommige product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Ook mag het product geen draagsporen bevatten of uit enige verpakkingen zijn gehaald. Voor product die in contact komen met uw lichaam (zoals een gebit, kam, bril enz.) kan het product niet retour gestuurd worden. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.

  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@velonta.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op: De retourkosten en andere overige kosten voor het retour sturen van een product zijn voor u als consument!

  Stap 1: Meld uw retourzending aan via info@velonta.nl
  Stuur een email met onderwerp Retourzending [ordernummer] naar info@velonta.nl. Wij zullen je dan het retourformulier opsturen. Deze dient volledig ingevuld bij de retourzending gevoegd te worden.

  LET OP! Een retourzending dient eerst aangemeld te worden zodat wij aanvullende instructies m.b.t de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.

  Stap 2: Vul het retourformulier in & voeg deze bij de retourzending
  Vul het retourformulier volledig in en stop deze in het pakket samen met de artikelen die je wilt retourneren.

  Stap 3: Stuur uw retourzending naar onderstaand retouradres 
  Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

  Retouradres:
  Jan van Logterenlaan, 2
  7425NW, Deventer
  The Netherlands

  Stap 4: Ontvang uw aankoopbedrag terug
  Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

  Contact
  Mocht u vragen hebben met betrekking tot Ruilen & Retourneren kunt u contact opnemen via info@velonta.nl

  Beveiligd Afrekenen

  24/7 Klantenservice

  Gratis Verzending

  4.6 Sterren